Polecany post
Lista życzeń 2016
Oczywiście, że marzę, ale chyba do zatracenia daleka mi droga. Na szczęście za marzenia nie karają bo już dawno wisiała bym na stryczku. Nie...
Obserwatorzy
O mnie
Polub mnie na FB
Popularne Postsy
-
Ciężko jest w dzisiejszych czasach osiągnąć coś więcej bez kredytu, tym bardziej jeśli chcemy mieć swoje gniazdko... Wyłożyć grubszą kasę z ...
-
No cześć :) tym razem nominacja trafiła mi się od Pauliny z Z miłości do ... i cieszę się, że udało mi się ją w miarę szybko ogarnąć......
-
Jeszcze raz przepraszam, za opóźnienia ale siła wyższa stanu nieważkości, nie pozwalała mi zbytnio funkcjonować. Dziękuję wszystkim za ud...
-
Witam Was Moje Drogie, Z okazji tak wyjątkowego święta postanowiłam zorganizować dla Was małą niespodziankę z prezentami ... Dziś mamy ...
Archiwum bloga
-
►
2017
(1)
- ► października (1)
-
►
2015
(45)
- ► października (4)
Nie słyszałam o wersji z cytrynką ale jak tylko jabłuszka u sąsiadki dojrzeją to na pewno wypróbuję ten przepis:)
OdpowiedzUsuńKiedyś często robiłam dżemy z jabłuszek właśnie tak je rozgotowując ale jakiś czas temu odkryłam zalety cukru żelującego który sprawia że dżemiki są jak "kupne" :)
Eeeee jakoś cukier żelujący to już nie to samo :P jak bym wcześniej miała o nim pojęcie hihihihi
Usuńmniami :)
OdpowiedzUsuńDokładnie :) jutro specjalnie rano pojadę do piekarni po ciepłe rogaliki i na śniadanko w sam raz :)
UsuńPrzyznam, że ja też zawsze bez cytrynki :)
OdpowiedzUsuńA ja znalazłam przepis z cytrynką no i zobaczymy co z tego wyjdzie :) Na dniach się pochwalę :)
Usuńtakie domowe przetwory są najlepsze ;)
OdpowiedzUsuń